Städfirma i Örebro

Hej på er och välkomna! Jag är en hyresvärd, privat, som varit lite väl naiv. Jag har velat göra en god gärning och därför hyrt ut en lägenhet till en person som jag visste hade haft ett missbruk, men han lovade att allt sådant var avslutat. Han var oärlig, det började komma in klagomål och det slutade med att hela lägenheten vandaliserades. Nu är hyresgästen avhyst och lägenheten var rena rama misären. För att få ordning på det hela fick jag ta hjälp av en städfirma i Örebro som heter Örebro T & S. Fakturan kommer skickas till hyresgästen som troligtvis kommer stunta i att betala, då får det gå till Kronofogden i värsta fall, men för att inte Örebro T & S ska bli utan betalning kommer jag givetvis att se till att lägga ut för hyresgästen så länge. Jag har vid några tidigare tillfällen fått hjälp av Örebro T & S, och det är ett företag vars medarbetare verkligen är att lita på. Det är inget flams eller trams, utan de är seriösa och tar sina städuppdrag på allvar. Aldrig att de skulle lämna ett hem och ett städuppdrag utan att allt är gjort pedantiskt. Det här är en städfirma i Örebro som jag varmt kan rekommendera till er alla, oasvsett vad för slags städbehov ni har. De kan städa hemma hos folk likagärna som de städar kontor. Det går bra att få hjälp vid enstaka tillfällen som jag har fått, men jag vet att det är flera personer som får hjälp veckovis med hemstädningen. Kort och gott så är Örebro T & S en städfirma i Örebro som passar alla.